top of page
IMG_20220130_151703_edited_edited_edited.jpg

Muuttopalvelu
Rovaniemi - Helsinki

Tervetuloa Muuttotripin verkkosivuille - Luotettava kumppani pitkien etäisyyksien muuttoihin ja kuljetuksiin.

En osaa pukea sanoiksi kiitollisuuttani muuton sujuvuudesta. Pitkän matkan muutto sujui annetun aikataulun mukaisesti ja oli valmis jopa hieman etuajassa. Hissittömistä rakennuksista huolimatta kantaminen eteni jouhevasti sekä nopeasti. Tavarat saapuivat ehjänä perille, eikä tämä ole mikään ihme, sillä ne oli turvattu erittäin hyvin kuljetuksen ajaksi. Mukavana lisänä oli matkustusmahdollisuus muuttoauton kyydissä, matka taittui kuin siivillä Rovaniemeltä Helsinkiin Marion kanssa keskustellessa. Ehdottoman lämmin suositus tälle firmalle - turvallinen kuski, luotettava muuttopalvelu sekä auttavainen ja ystävällinen työote saivat oman muuttostressini nollaantumaan alle aikayksikön. Tuhannet kiitokset!

Arvostelu: Satu L. (Rovaniemi - Helsinki) 4 Apr 2024 

⭐⭐⭐⭐⭐

night-truck-4k-wallpaper--12694.jpg

Muuttopalvelu

Valmistaudutko muuttoon Rovaniemen ja Helsingin välillä? Olit sitten opiskelija budjettia miettien tai tarvitset tarkasti sovitun muuttopäivän, Muuttotrip on valmiina auttamaan sinua. Alan johtavana pitkän matkan muuttopalvelujen tarjoajana keskitymme erinomaisuuteen varmistaaksemme sujuvan ja tehokkaan muuttokokemuksen, joka räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi.

Palvelumme:

  1. Muuttopalvelu pitkän matkan erityisosaamisella: Räätälöity tiettyyn päivämäärään: Ihanteellinen asiakkaille, jotka tarvitsevat muuttaa tiettynä päivänä. Lastaamme tavarasi aamulla ja puramme ne uudessa osoitteessasi illalla. (toimituspäivä voidaan sopia eri päivälle asiakkaan tarpeiden mukaan) Ammattitaitoinen avustus: Kokenut kuljettajamme auttaa tavaroiden kantamisessa, lastauksessa ja purkamisessa. Kattava vakuutus: Tavarasi ovat täysin vakuutettuja muuton aikana. Kätevä maksu: Maksu suoritetaan laskulla sen jälkeen, kun olet vastaanottanut tavarasi. 

  2. Budjettiystävällinen muutto-kuljetushybridi: Kustannustehokas vaihtoehto: Täydellinen asiakkaille, joilla on joustava aikataulu ja pienempi budjetti. Sovitamme muuttonne muiden asiakkaiden kanssa, jotka lähettävät tavaroita edellisenä päivänä Helsingistä Rovaniemelle tai/sekä samaan suuntaan Rovaniemeltä Helsinkiin tietylle viikonpäivälle, mikä vähentää kustannuksia jakamalla kuljetustilaa ja -kustannuksia asiakkaiden kesken. Ammattitaitoinen avustus: Nauti saman ammattimaisen kantamisen, lastauksen ja purkamisen palveluista. Kattava vakuutus: Tavarasi ovat täysin vakuutettuja muuton aikana. Kätevä maksu: Maksu suoritetaan laskulla sen jälkeen, kun olet vastaanottanut tavarasi.

  3. Säilytystila, Jos tarvitset paikan, jossa varastoida tavaroitasi siihen asti kun olet löytänyt tulevan kotisi tai kun asuntosi on remontin alla, voimme tarjota varastointipalveluita.

Miksi valita Muuttotrip? Erityisosaaminen: Yrityksenä, joka on omistautunut vain pitkän matkan muuttoihin, meillä on laaja kokemus ja syvä ymmärrys logistiikasta. Korkeat asiakastyytyväisyysarviot: Saamme jatkuvasti erinomaista palautetta asiakkailtamme ja kuulumme Suomen parhaimpien muuttopalveluyritysten joukkoon. Edulliset ja joustavat vaihtoehdot: Olitpa sitten tarvitsemassa tiettyä päivämäärää tai haluat säästää rahaa hybridi-palvelumme avulla, meillä on vaihtoehtoja tarpeisiisi. Henkilökohtainen palvelu: Räätälöimme palvelumme vastaamaan juuri sinun tarpeitasi, varmistaen henkilökohtaisen ja stressittömän muuttokokemuksen.

 

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Meistä

 99 % suosittelee 141 arvostelua

Loistava   4,9 / 5

​⭐⭐⭐⭐⭐

5 ⭐⭐⭐⭐⭐   120 kpl

4 ⭐⭐⭐⭐  4 kpl

3 ⭐⭐⭐  3 kpl

2 ⭐⭐  0 kpl

1 ⭐  0 kpl

Yhteydenotto ja hinta-arvio

Miten se toimii: Varaa palvelumme: Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info.muuttotrip@gmail.com seuraavilla tiedoilla: Nimesi ja puhelinnumerosi Lastaus- ja purkamisosotteet Kerrostaso ja hissien saatavuus Asuntojen koot Toivottu muuttopäivämäärä Lyhyt kuvaus tai luettelo siirrettävistä tavaroista Ilmoita, oletko kiinnostunut Standardi Muuttopalvelusta vai Budjettiystävällisestä Hybridi-palvelusta Valmistele tavarasi: Pakkaa tavarasi turvallisesti. Katso verkkosivuiltamme vinkkejä ja resursseja tehokkaaseen pakkaamiseen. Me hoidamme loput: Ammattitaitoinen tiimimme saapuu sovittuna päivänä lastaamaan, kuljettamaan ja purkamaan tavarasi huolellisesti ja tehokkaasti. Ota yhteyttä Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko lisätietoja? Ystävällinen asiakaspalvelutiimimme on täällä auttamassa. Ota yhteyttä osoitteeseen info.muuttotrip@gmail.com.

bottom of page